Voorzieningen vlakbij Westwaard

Als je in Westwaard woont, lift je mee op de voorzieningen die Kaatsheuvel te bieden heeft. Binnen 5 minuten sta je met je auto bij één van de verschillende supermarkten in het centrum. Je kunt lopend naar basisschool Klimop aan de andere kant van de Sweensstraat en lekker wandelen kun je in het nabijgelegen Nationaal Park Loonse & Drunense Duinen.

image alt

Winkels

Het centrum van Kaatsheuvel ligt op fietsafstand van Westwaard. Je vindt hier verschillende supermarkten en andere winkels als Kruidvat, Hema etc. Voor nieuwe meubels of de inrichting van je huis, ben je zo op de Woonboulevard van Waalwijk.

image alt

Onderwijs

Kaatsheuvel kent verschillende basisscholen, waarvan basisschool Klimop aan de overkant van de Sweensstraat de dichtstbijzijnde is. Iets verderop ligt ook Kinderdagverblijf Bruintje Beer. Handig en snel te voet met de kinderwagen te bereiken. Daarnaast zijn meerdere middelbare scholen in de nabije omgeving van Kaatsheuvel. Het Van Haestrechtcollege (vmbo) ligt in Kaatsheuvel zelf. Andere middelbare scholen op vmbo, havo & vwo-niveau zijn op fietsafstand in Waalwijk.

image alt

Sporten & spelen

Hockey, handbal, voetbal, tennis … waar je interesses op sportief gebied ook liggen, bij sportpark Eikendijk in Kaatsheuvel vind je het allemaal. Daarnaast is er in Westwaard voor kinderen straks voldoende ruimte om zich buiten te vermaken. In de wijk heen komen namelijk verschillende, natuurlijke speelplekken bij de wadi’s en groenstroken.

Op de fiets, met de auto of het OV? Bereikbaarheid
Welk huis kies jij? Woningen Westwaard