Een landelijke boerderijstijl met het comfort van nu

Ben je ook zo’n fan van woningen in een boerderijstijl? Droom je weg van langgevelboerderijen met rieten daken, grote woningoppervlaktes en een lange kap startend vanaf de begane grond? In Westwaard worden de woningen gebouwd met kenmerkende boerderijelementen. Dus bespaar jezelf een hoop onderhoud, verbouwkosten en energiekosten die je vaak ervaart bij een bestaande boerderij. Want de huizen in Westwaard zijn onderhoudsvriendelijk, energiezuinig én ze hebben die typische boerderijstijl waar je zo gek op bent!

Schitterende architectuur

De langgevelboerderij. In het Brabantse landschap verschijnen zo overal langs de dorpse linten. Immens populair, de schitterende architectuur met detaillering is dan ook een lust voor het oog. Maar vaak moeten deze woningen nog qua comfort de 21e eeuw in worden geholpen. Denk aan een goede dubbele beglazing, updaten van keuken en badkamer, het isoleren van de woning, onderhoud aan kozijnen en eventuele lekkages. Zie je dit alles niet zo zitten? Kies dan voor nieuwbouw in deze typische boerderijstijl.

Bekijk meer kenmerken

Het genot van ruim en authentiek wonen

In het dorps en landelijke Westwaard worden schuurtypologieën met houten bekleding afgewisseld door langgevelboerderijen met rieten daken. En ook de bijgebouwen krijgen een boerderij-eigen jasje: ze worden gebouwd met mooie kenmerkende bakstenen of gepotdekselde houten bekleding. Bij een boerderijstijl horen ook de lange daken die soms al beginnen bij de begane grond.

Ook in Westwaard hebben we dit mooie element toegepast. Woonruimte heb je meer dan genoeg want de huizen zijn maarliefst 11 meter diep. Dus begin maar vast met het inrichten van die heerlijk luxe leefkeuken en de prachtige zitkamer met uitzicht naar de diepte tuin. En als dat nog niet ruim genoeg is, kun je altijd kiezen voor een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter of een extra dakkapel.

Het voordeel van nul-op-de-meter? Extra leenruimte in Westwaard!
Meld je aan Ga naar de woningen