Planning Westwaard

In Westwaard woon je straks in een nieuw, energie-neutraal huis in een landelijke sfeer. De woningen krijgen een boerderij-achtige uitstraling. Door het gebruik van verschillende materialen zoals hout, metselwerk of riet zien de woningen er allemaal nét weer iets anders uit. Het beperkte aantal woningen per hectare zorgt voor ruimte. Je hebt de keuze uit meerdere woningtypes zodat er altijd wel iets voor jou bij zit. 

image alt

Woningen Westwaard verkocht

De verkoop van de boerderijwoningen in Westwaard is in juni 2019 gestart. Een heel bijzonder nieuwbouwplan. Door het gebruik van verschillende materialen zoals hout, metselwerk of riet zien de woningen er allemaal nét weer iets anders uit. De woningen scoren hoog op duurzaamheid. Zo krijgen ze een warmtepomp, zonnepanelen én Strotec wanden voor extra isolatie en een fijn binnenklimaat. Alle 25 woningen verkocht, in aanbouw en de oplevering van de eerste woningen staat gepland.

Start bouw

In februari 2020 is gestart met de voorbereidingen op de start bouw van 25 woningen. De daadwerkelijke start bouw van de woningen was in de zomer van 2020. Deze mijlpaal is in september van dat jaar gevierd met de opening van een insectenhotel. 

  Woning kopen
  Nieuws